متخصصان تغذیه برای سلامتی قلب و جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی پنج غذای مفید را معرفی کردهاند:
- - سالمون: این ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا3 است و برای قلب غذای مفیدی محسوب میشود. دو بار خوردن این ماهی روغنی در هفته از بهترین راهها برای سلامت قلب است.
- ذغال اخته: این ماده سرشار از فیبر و ویتامین C است که قلب را در مقابل بیماریها محافظت میکند. برای جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی زغال اخته را برای صبحانه یا همراه یک وعده غذای سبوسدار و با سایر میوهجات مصرف کنیم.
- گردو: برای کاهش خطر بیماریهای قلبی و عروقی مصرف هفتگی حداقل پنج اونس گردو توصیه میشود. این ماده دارای چربیهای اشباع شده مونو است که کلسترول "LDL" را کاهش و کلسترول "HDL" را افزایش میدهد.
- - بلغور جو دو سر: این خوراکی غنی از نوعی فیبر است که کلسترول "LDL" را از بین میبرد و منبع خوبی برای انرژی محسوب میشود. برای اینکه میزان کلسترول را در تعادل نگه دارید، یک و نیم فنجان بلغور جو دو سر پخته را که سرشار از بتاگلوکان است، مصرف کنید.
نظر شما